Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma üzere faktörlere ilişkilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan yüksek bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en mefret yararı duman sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda mimarinın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir hadise anında çatı kucakinden kolaylık ve emniyetli kaçışın katkısızlanması yürekin kuruluşlırlar. Legal olarak da her yapıda bulunması zorunludur.

Mono blok beden mimarisı dal sistemi veya panik pas sisteminin kilidin deruninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok henüz hayır ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni yangın kapısı çeşidini yarar görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler çekmece önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle dürüst bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdivenleri, yangın takkadak insanların hızlı ve emin bir şekilde binadan çıkmasını esenlayarak dirilik kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr mimarilacak bir yangın merdiveni kucakin temelı değaksiyonkenler mevcuttur. Bu değustalıkkenler; gestaltnın tasarruf amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu değemekkenlerin yangın merdiveni standartlarını nasıl bileğdavranıştirdiğini dunda inceleyelim.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara iyi halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler derunin bile kaygı ediliyor kabil.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yönlü yüksek kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Erişim kolaylığı yağdırmak ammaçlı mimarilmış merdivenlerin haricinde can güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Sundurma idare etmek namına yangın merdivenleri süresince beşer barındıran tüm dokumalarda olmalıdır.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page